Onze club is goed bezig een mooi nieuw overdekt terras inclusief mooie naamplaatjes, in het hoofdbestuur is een kleine wissel geweest en dat werpt zijn vruchten af.
Patrick is druk bezig om de jeugdafdeling tiptop in orde te maken en Sven heeft het druk met het technisch hart van de club en daar is deze week een flinke stap in gemaakt.
De VTC is erin geslaagd om een samenwerking aan te gaan met Talento voetbalschool een voetbalschool dat helemaal in het Zaandijk DNA past.
Talento voetbalschool maakt het voetballen toegankelijk voor iedereen tussen de 3 t/m 12 jaar voor onze eigen jeugdleden maar ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

“Je gaat naar Talento niet om te winnen of verliezen, maar om te leren!’’

Dat is het motto van Talento voetbalschool! Natuurlijk wordt er geleerd om met tegenslagen om te gaan en worden successen gevierd. Een winnaarsmentaliteit moedigen ze aan, maar niet ten koste van alles. De Talento’s krijgen vooral mee dat ze bij hen zijn om te leren, ontwikkelen en groeien.

Hoe gaat dat straks allemaal in zijn werk dan?

Vanaf medio juli is het mogelijk via de website van Talento je aan te melden voor de voetbalschool dat half augustus van start zal gaan.
Wat het allemaal nog leuker maakt… Onze eigen jeugdleden krijgen een flinke korting!!!
De lessen van de voetbalschool zullen uitsluitend op zondag gegeven worden in de ochtenduren.

Meer informatie is te vinden op de website talentovoetbalschool.nl of het Talento Instagram instagram.com/talentovoetbal