ZVV Zaandijk is sinds enkele jaren partner van de Vriendenloterij.  Wij ontvangen als club ieder jaar een leuke bijdrage voor elk verkocht lot.

Wij zijn in 2016/2017 partner geworden om de extra kosten van ons kunstgrasveld ten dele te kunnen financieren. Om de 2 jaar houden wij een nieuwe belactie om nieuwe loten te verkopen en het aantal deelnemers voor onze club op peil te houden en zo dus ook de jaarlijkse opbrengst.  Op 23 juni j.l. is er weer een belactie geweest met een fantastisch resultaat: Er zijn 94 nieuwe loten verkocht!

Iedereen die een lot gekocht heeft: Super bedankt!

 

Het resultaat is volledig te danken aan tien toppers die de avond ‘de blaren op de tong’ hebben gebeld:

Manon, Femke, Annemarie, Irene, Sasja, Saskia, Joyce, Hans, Marja en Patrick.
Wij zijn trots op jullie!

Jullie zullen als dank voor jullie inzet nog een leuke attentie van de club ontvangen. En Marja en Patrick, jullie nog in het bijzonder bedankt voor de organisatie. Dat was een hele toer.

De club ontvangt per nieuw verkocht lot nog een extra bonus. Deze zal volledig ten goede komen aan de vrouwen- en jeugdafdeling. Verder kunnen wij nu bij de Vriendenloterij  ‘Club van de maand’  worden. Dit kan nog eens  Euro 5.000 opleveren. Dit geld is dan bedoeld om het prachtige terras met  openslaande deuren in de kantine mede te financieren. Dus duimen maar…

Nogmaals iedereen bedankt en als u meedoet met de Vriendenloterij, dan graag voor ZVV Zaandijk!

Namens het bestuur,
Bart Glandorff  (Voorzitter)