Wij ontvingen het droevige bericht, dat ons lid Aat van Beijnum op 14 november 2021 in de hoge leeftijd van 91 jaar is overleden. Dit jaar was Aat liefst 80 jaar lid van onze vereniging.

Samen met zijn tweelingbroer Siem meldde Aat zich als pupil bij ZVV Zaandijk, waar zij  jarenlang in dezelfde elftallen voetbalden. In de pupillen en junioren was Siem keeper en Aat veldspeler. Later in de senioren speelde Aat in het 2e, 3e en 4e elftal.
In de periode na 1960 werd Aat lid van de Pupillencommissie en werd tevens jeugdleider. In die tijd maakte hij veel foto’s van de jeugdelftallen tijdens de jaarlijkse toernooien. Veel van deze foto’s zijn nu te vinden in het clubarchief.

Na zijn pensionering werkte Aat nog vele jaren in de Maandagmiddagploeg op ons complex. Het schoonmaken van de kleedkamers en het trekken van de krijtlijnen op de velden was zijn specialiteit. Vanwege zijn gezondheid moest hij daarmee helaas stoppen en kwam hij nog maar weinig op het veld. Hij bleef echter op afstand supporter en was vol belangstelling voor de resultaten van de elftallen.

Wij verliezen in Aat een gewaardeerd lid van onze vereniging. Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote Hil en de dochters Maud en Natasja en hun verdere familie. Wij wensen hen vanaf deze plaats veel sterkte toe.

Dat Aat moge rusten in vrede.

Het Bestuur.

Aat en zijn broer Siem tijdens de jaarlijkse bingomiddag van de Maandagmiddagploeg