Onze JO12 1 is na een zenuwslopende wedstrijd tegen concurrent vv Assendelft, kampioen geworden van hun poule. De reporter ter plaatste maakte het volgende verslag:

“Vandaag was het voor JO12 1 er op of er onder. We gingen met kriebels in de buik naar Assendelft. Tien spelers van Zaandijk waren tot aan de bibberende tanden gemotiveerd. We gaan voor het kampioenschap!
De eerste helft werd gespeeld. Maar Zaandijk was niet zichzelf. Het was zenuwslopend maar door een afstandsschot kwamen we op 0-1.
De tweede helft was beter en Zaandijk had het beste van het spel. Hier kwam ook de 0-2 door die uitbundig werd gevierd met de coach. De 0-3 was de mooiste. Tik, tak, tak, tik… schot 0-3 en JO12 kampioen. Van harte Kids!”

ZVV Zaandijk feliciteert de boys en girls en coach van onze JO12 1 natuurlijk van harte met het behaalde kampioenschap!