De seniorencommissie wordt nu door slechts 1 persoon gevormd, de voorzitter. Hij zorgt er voor dat de zaken omtrent de herenseniorenteams Za/Zo, niet zijnde selectie, optimaal verlopen.  Daarbij gaan het bijvoorbeeld over competitie-indelingen, wedstrijdwijzigingen, trainingsschema’s, regelen scheidsrechters en initiëren van activiteiten. Hij is het aanspreekpunt voor de aanvoerders. De voorzitter heeft zitting in Hoofdbestuur en praat en beslist dus mee over alle verenigingszaken.

Dat de commissie uit een persoon bestaat is kwetsbaar. Niet goed voor de continuïteit in algemene zin, maar ook in drukke periodes in het seizoen is extra ondersteuning welkom. De taken zijn over het algemeen goed te overzien en als die door twee personen worden uitgevoerd goed te behappen.

Daarom zoeken wij per direct een lid overige seniorencommissie.

Je opdracht  (in samenwerking met voorzitter)

  • Alle zaken behartigen omtrent de herenseniorenteams*), niet zijnde selectie
  • Aanspreekpunt zijn voor de aanvoerder van de seniorenteams

*) Uitgezonderd het verzorgen van de scheidsrechters van Zo2 en Zo3 als er geen KNVB-scheidsrechter is aangesteld, in samenwerking met de scheidsrechterscommissie

Formeel opereer je onder de voorzitter seniorencommissie, waarmee je regelmatig afstemt en evalueert.

Heb je interesse? Meld je aan bij onze voorzitter van de seniorencommissie, Bas de Goede
bas.de.goede@zvvzaandijk.nl