Zondag 6 maart deed Lois Olthof uit de JO10 van ZVV Zaandijk mee met de Jonger Oranje Talentendag Meiden in het stadion van Telstar. Het was koud, maar de zon scheen. Een ideale dag om lekker te voetballen. En daarbij was voetballen in een echt stadion sowieso helemaal te gek!

Tijdens deze dag heeft Lois met veel plezier heel veel partijtjes gespeeld, die werden bekeken door de dames van Telstar. Ze maakte acties en scoorde goals, maar deed ook haar verdedigende taak en hield heel goed overzicht. De dames van Telstar hadden dat ook gezien en vonden Lois zo goed voetballen, dat ze door mocht naar de volgende ronde.

Na afloop was er ook nog een foto moment met de Telstar dames.

ZVV Zaandijk is natuurlijk supertrots op Lois en we wensen haar alle succes bij de volgende ronde.

Onze Lois omringd door voetbalsterren van Telstar