De Damesafdeling viert op zaterdag 3 september a.s. haar 50-jarig jubileum: 50 jaar vrouwen- en meisjesvoetbal bij ZVV Zaandijk!

Eerder dit jaar waren er al diverse activiteiten die in het teken van het 50-jarig bestaan stonden, zoals een Gooische Vrouwen Bingo (Golden Edition), een jeugdfeest en natuurlijk een heuse Seventies party, aangezien de oprichtingsdatum in 1972 ligt.

Zaterdag 3 september wordt DE dag gevierd vanaf 19 uur met een informele receptie. Ook zal dan het glossy magazine “De Blauwwitster”, welke ter ere van het 50-jarig bestaan is gemaakt, gelanceerd worden.

Vanaf 20 uur start de reünie, die zeer waarschijnlijk uitmondt in een geweldig feest. Een DJ die de kneepjes van het vak kent, zal de hele avond opluisteren met hits uit de 70’s en 80’s, maar ook de hedendaagse muziek zal niet vergeten worden.

Aanmelden is niet nodig, iedereen die de Damesafdeling van ZVV Zaandijk een warm hart toedraagt of ooit heeft toegedragen is welkom op zaterdag 3 september in de kantine Schanszicht van ZVV Zaandijk.

             

50 jaar vrouwenvoetbal bij ZVV Zaandijk