Ook dit seizoen wil de club weer een of meer AED-cursusavonden gaan organiseren voor onze functionarissen (trainers, leiders, commissieleden etc.).

Je kunt je nu (voor uiterlijk 20 september) aanmelden bij Jessica Roodhorst via een mailtje naar: jessica.roodhorst@zvvzaandijk.nl

De cursus is gratis en is bedoeld voor functionarissen die nog niet eerder een AED-cursus hebben gevolgd. Maar ook mensen die eerder hebben deelgenomen en wiens/wier certificaat is verlopen zijn weer van harte welkom. Heb je eerder deelgenomen, vermeld dat dan svp in je aanmeldingsmail.

Op de cursusavond leer je hoe je moet reanimeren en hoe je een AED-apparaat juist en effectief bedient ingeval iemand een hartstilstand krijgt. Ook krijg je uitleg over hoe je een hartstilstand herkent en hoe je hulpdiensten inschakelt. Na afloop ontvang je een certificaat.

MELD JE AAN, WANT ELKE MINUUT TELT!

Jessica Roodhorst