DRIE NIEUWE TOPPERS!

Wat is het toch super mooi als mensen zich spontaan aanmelden voor een vrijwilligersfunctie. De afgelopen maanden hadden wij een ‘drieklapper’: Alma Roos, Irene Weide en Annemarie Wallenburg, moeders van een aantal van onze jeugdspelers, stonden ineens bij ons op de stoep.

A L M A (links op de foto)
Zij is onze nieuwe Secretaris bij jeugd. Naast vergaderingen voorbereiden en notuleren is een belangrijke taak het bewaken dat alle taken binnen de jeugd goed en tijdig plaatsvinden.

I R E N E (midden op de foto)
Zij is onze Centrale Scheidsrechtercoördinator. Scheidsrechters zijn landelijk en ook bij ons steeds moeilijker te vinden. Wij hebben nog een mooie groep, maar dat is geen garantie voor de toekomst. Aandacht voor het behoud en opleiden van scheidsrechters is daarom van belang. Hier gaat Irene samen met de scheidsrechterscoördinatoren uit elke commissie de focus op leggen, naast het drie maandelijks vooruit inplannen van scheidsrechters voor de wedstrijden.

A N N E M A R I E (rechts op de foto)
Vervult inmiddels de rol van Coördinator Marketing & Communicatie  Zij gaat met een nog verder te vormen commissie er o.a. voor zorgen dat ZVV Zaandijk zo goed mogelijk voor het voetlicht komt, site en sociale media accounts optimaal zijn ingericht en werken en aangeleverd materiaal wordt geplaatst. Verder gaat haar commissie andere commissies op het gebied van marketing & communicatie ondersteunen. Deze commissie is in de huidige tijd onontbeerlijk om onder meer alle berichtgevingen in hoge mate te kunnen beheersen.

Dames, enorm bedankt dat jullie deze taken op jullie nemen. Geweldig en succes!

De komende weken zullen zij zich ook nog persoonlijk voorstellen.

We kunnen nog steeds mensen gebruiken. Dus als je je bij ons aan wilt sluiten, erg graag. Op alle gebieden zijn er mensen nodig. Dus heb je bijvoorbeeld affiniteit met besturen, ICT, horeca, marketing & communicatie of wil je lekker op het veld ondersteunen, wij hebben een plek voor je. Vele handen maken ook licht werk.

Meld je aan via secretaris@zvvzaandijk.nl of benader een bestuurs- of commissielid op het complex.

Met vriendelijke groet, Bart Glandorff (Voorzitter)