Op het sportpark Schanszicht werd zaterdag 7 januari j.l. het Oliebollen toernooi georganiseerd met onderlinge wedstrijden  in diverse leeftijdscategorieën. We hebben een prachtige dag gehad met de Jeugd van ZVV Zaandijk, compleet met oliebollen, prachtig weer en veel toeschouwers. Kortom, het eerste feestje weer gehad in het nieuwe jaar.

Iedereen bedankt voor de medewerking, de grote opkomst, gezelligheid en de organisatie. We hebben weer met elkaar genoten. Dit proeft naar een mooie 2e helft van het voetbalseizoen 2022- 2023.

De winnende teams:

Winnaar Jo7/8

Winnaar Jo 9/10

Winnaar J/Mo 11-13

Winnaar J/M0 14-16

Namens de organisatie: Gertjan Olie

 

En de feestdag was na het toernooi nog niet ten einde, want ‘s avond togen zo’n 250 jeugdleden met ouders naar Alkmaar om de wedstrijd AZ-Vitesse te bezoeken. Ondanks het gelijkspel werd ook dat een geweldige belevenis.