Oud Penningmeester JOOP SEITNER overleden

Op 27 januari 2023 is onze oud Penningmeester Joop Seitner op 87 jarige leeftijd overleden. Joop beheerde in de periode 1991-1995 de penningen van onze vereniging en deed dat op uiterst deskundige wijze.

Nadat Joop in de jaren ’80 langdurig bestuurslid en voorzitter was geweest van de voetbalvereniging GVO in Krommenie, raakte hij bij “Zaandijk” betrokken door zijn zoon Michel. Die was van 1988-1995 speler van het 1e elftal van Zaandijk, waardoor Joop regelmatig op het Zaandijkveld kwam.

Toen Zaandijk in 1991 een nieuwe penningmeester zocht werd Joop gevraagd om deze functie te vervullen. Door zijn bestuurlijke ervaring bij GVO en bekendheid met financiën als directeur bij een ingenieursbureau werd deze bestuursfunctie aan Joop voor gelegd. Joop ging akkoord en in de ledenvergadering van 1991 werd zijn benoeming een feit. In de jaren die volgden zorgde Joop voor een helder financieel beleid en een verbeterde incasso van de contributies. Tevens werd bij  clubevenementen de verkoop van consumptiemunten ingevoerd en regelmatig nam Joop bij deze verkoop plaats achter de kassa.

Nu wij stil staan bij zijn afscheid willen wij Joop danken voor zijn clubactiviteiten bij Zaandijk in die vier jaren. Zijn zoons Hinke en Michel,  schoondochter Karin en kleinkinderen wensen wij sterkte bij het verwerken van het verlies van hun vader en opa. Joop, rust zacht.

Het Bestuur