Wij zijn zeer verheugd dat M&T Techniek is toegetreden tot de ‘Vrienden van ZVV Zaandijk’. Dit betekent dat naast TenderSucces, DecoLegno en De Bree Makelaardij het kwartet ‘Vrienden’ weer compleet is. Onze Heren- en Dames-selectieteams zullen met trots het blauwwitte tenue met hun vier namen gaan dragen op weg naar nieuwe successen!

De Sponsorcommissie

Matijs Mook en Armando Toffoli, de oprichters van M&T Techniek, stellen hun bedrijf graag aan u voor.

M&T Techniek B.V. is een jong en ambitieus elektrotechnisch aannemersbedrijf die zich bezig houdt met alle voorkomende werkzaamheden bij de aanleg en onderhoud van elektriciteitsnetten in de Laag- en Hoogspanning.
M&T Techniek B.V. (www.mt-techniek.nl) heeft sinds de start op 1 januari 2018 bewezen een betrouwbare partner te zijn voor al onze opdrachtgevers. Onze kennis en middelen aan zowel de elektrotechnische als de civieltechnische kant worden door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd en daardoor veelvuldig ingezet. Om in onze werkwijze kwaliteit te kunnen borgen zijn wij VCA, ISO 9001 en CKB gecertificeerd en blijven wij ons als team ontwikkelen.

Onze ambitie is om onze opdrachtgevers in de voorbereiding, uitvoering en nazorgfase van een project of storing volledig te ontzorgen door met toewijding en hoge kwaliteit de werkzaamheden uit te voeren. Dit heeft ertoe geleid dat onze opdrachtgevers, waaronder een aantal landelijke netbeheerders, al jaren met tevredenheid gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket.

Onze toetreding tot de ‘Vrienden van ZVV Zaandijk’ past geheel in onze denkwijze hoe wij met opdrachtgevers, werknemers en de omgeving om willen gaan. Wij willen graag betrokken, betrouwbaar en de beste zijn.
Deze ambitie zien wij ook terug in de ambitie van ZVV Zaandijk. Om die reden zijn wij vereerd om de ambitie van de club te kunnen ondersteunen als ‘Vriend’. Vooral het kijken naar wat mogelijk is en niet de onmogelijkheden benoemen, hebben wij als partijen gemeen.

Wij wensen ZVV Zaandijk de komende jaren alle succes toe om hun ambitie waar te maken!