Oud lid en donateur KO KRAAIJPOEL overleden

Wij ontvingen het bericht, dat ons oud-lid en donateur Ko Kraaijpoel op 25 maart 2022 in de leeftijd van 82 jaar is overleden. De gezondheid van Ko was in de laatste jaren achteruit gegaan. Uiteindelijk woonde hij in verpleeghuis Het Erasmushuis in Zaandam, waar hij is overleden.

Ko was een echte Zaandijker. Opgegroeid op het Langepad in het buurtje ‘Achter de Kerk’ voetbalde hij met zijn vrienden op het voetbalveldje ‘De Zwarte Arend’ ter hoogte van de huidige Willem Dreeslaan. Hij werd jeugdlid van ZVV Zaandijk en later voetbalde hij vele jaren in de lagere elftallen van de senioren.

Hierna volgde Ko als donateur de prestaties van de Zaandijk-elftallen. Hij was nog veel te zien rond de velden en in het bijzonder bezocht hij de wedstrijden van het 1e elftal.

Wij verliezen in Ko een meelevend lid en donateur en danken hem voor zijn betrokkenheid. Onze gedachten gaan uit naar zijn broer Rinus en diens vrouw en verdere familie. Wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van het overlijden. Dat Ko moge rusten in vrede.

Het Bestuur

De begrafenis vindt plaats op vrijdag 1 april om 12 uur op de begraafplaats in Zaandijk.

 

Het 6e elftal van Zaandijk in 1968 met tweede van rechts zittend Ko Kraaijpoel